MURIĆ: Mi igramo lepše, Srbija iskusnija

Autor:

Sport

17.09.2017

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od glavnih uzdanica Slovenije na celom šampionatu Evrope u košarci, Edo Murić istakao je da je večerašnje finale protiv Srbije, šansa njegove generacije.

RepublikaFoto: instagram.com/muricedo8
Hteli Srbiju u finalu: Edo Murić

– Hteli smo Srbiju u finalu, dobili smo je, jedva čekam da se vidimo na parketu. Plasman u top dva je velika stvar za obe reprezentacije. Za nas jer smo prvi put tu, dok Srbija nije imala sreće sa povredama u pripremnom periodu i na samom šampionatu, nema mnogo igrača i veliki je uspeh finale sa tom ekipom. Ova utakmica je "tačka na I" ne znam da li ćemo opet imati ovakvu priliku. Nadamo se zlatu, daćemo maksimum kako bismo ostvarili cilj - rekao je Murić, a preneo Blicsport.

Bivši košarkaš Partizana smatra da je Slovenija više pokazala na Evropskom prvenstvu od Srbije, ali da je naša selekcija iskusnija u ovako važnim duelima.

– Mi mnogo lepše i bolje igramo ovo Evropsko prvenstvo, a Srbija je iskusnija što se tiče nastupa u finalima, pa su šanse 50:50. Oni imaju igrače koji stalno igraju finala, vidite kako Bogdan Bogdanović ove godine vodi Srbiju. To je neverovatno. Iskustvo je na njihovoj strani, ali mi igramo lepše od svih ekipa. Ipak, to ne znači ništa, finale je jedna utakmica, nosi puno pritiska, titulu će osvojiti ona ekipa koja se bolje snađe na terenu. Verujemo da ćemo se mi na kraju radovati - dodao je Edo Murić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading