Ostoja bacio "Grobare" u trans: Ciljevi za ovu sezonu su finala ABA lige i Evrokupa!

Autor:

Sport

26.09.2019

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, uoči starta Superkupa ABA lige, istakao je da će crno-beli ove sezone napasti sve trofeje nadajući se finalu Evrokupa i ABA lige...

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Ostoja Mijailovi'

Aktuelni vicešampion Srbije i prošlosezonski polufinalista ABA lige startuje u novoj sezoni utakmicom protiv Mega Bemaksa (17h), a Mijailović ima visoke zahteve pred nove izazove.

- Nisam siguran da možemo baš sve trofeje da osvojimo, ali naš cilj je da ih „napadnemo“. Teško je sada prognozirati, ali, iskreno, očekujem finale Evrokupa i finale ABA lige, a tamo šta god da se desi – desiće se - rekao je Mijailović.

Prema njegovim rečima, Jak stručni štab i ozbiljna pojačanja koja je klub doveo tokom prelaznog roka su aduti na koje računa.

- Mi smo ove godine uspeli da zadržimo stručni štab i kostur ekipe, a doveli smo jako dobre igrače i stvorili jako dobre uslove ekipi za rad. Nastojaćemo da to tako bude tokom cele sezone i očekujemo rezultat s punim pravom - rekao je prvi čovek crno-belih.

Za razliku od prošle sezone, budžet crno-belih za predstojeću je duplo veći.

- Dogovor sa stručnim štabom koji je došao prošle sezone je bio takav da se budžet uveća za nekih 30 odsto za ovu godinu. Ja ću sada da kažem da smo stručnom štabu obezbedili 60 odsto veći budžet. Duplo veći, u odnosu na prošlu sezonu i samim tim očekujemo rezultate - nastavio je Mijailović.

Kako je naveo, uprava se neće mešati u posao trenera.

- Andrea je odlučivao ko će doći. Spisak potencijalnih igrača je bio veliki, a on je vršio selekciju i na taj način je preuzeo dozu odgovornosti i za rezultate, što je potpuno normalno za trenera njegovih kapaciteta. Na upravi je da se ne meša u te stvari. Mene je zanimala dužina ugovora, vrednost ugovora i kako se uklapa u budžet. Nisam se mešao u ostalo -zaključio je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading