Fudbalerke Spartaka umalo napravile čudo protiv Atletika iz Madrida!

Autor:

Sport

26.09.2019

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalerke Spartaka iz Subotice bile su na korak od čuda u Madridu. Prvakinje Srbije bile su blizu velike senzacije i plasmana u osminu finala Lige šampiona. Posle poraza na svom terenu od Atletiko Madrida (2:3), dugo su imale vođstvo u glavnom gradu Španije. Na kraju je dalje otišao bolji tim – 1:1.

RepublikaFoto: Twitter/ŽFK Spartak Subotica
Fudbalerke Spartaka

Međutim, za sve što su prikazale u dvomeču sa trostrukim uzastopnim prvakom Španije, devojakama iz Subotice kapa dola. Atletiko je ubedljivo najbolja ekipau Španiji, ima i najboljeg golmana na svetu Van Vendebela. I samo nju. Krcat je sastav Atletika od reprezntativka Španije i Brazila.

Logično je što su domaće igračice imale mnogo više tokom čitavog mečaa. Uglavnom se igralo ispred gola Andree Kostić, ali su se Subotičanke grčevito branile. I ne samo to. Možda bi senzacija bila potpuna da je Violeta Slović u 52. minutu pogodila sa kreča. Nije. I opet se Subotičanke nisu predale. Stigle su do prednosti u 67. minutu. Bio je to odličan kontra napad. usledio je centrašut sa desne strane a Kajla Adamek je bila sigurna sa pet metara.

U tim trenucima je igračicama Spartaka nedostajao samo jedan gol. Međutim, Atletiko je još više stezao. Nije bilo rešenja za Brazilku Şilvu. Probijala je kada god je mogla. Upravo posle njenog prodora izjednačila je Strom. Bio je to kraj svih nadanja Subotičanki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading