Irving brutalno iskren: Izneverio sam Boston!

Autor:

Sport

28.09.2019

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Bruklina, Kajri Irving, otkrio je zbog čega se iz Boston Seltiksa preselio u ekipu Netsa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kajri Irving

Sjajni plej je za Boston igrao u prethodne dve sezone, ali bez obzira na velike ambicije Kelta sa Kajrijem na čelu prsten je izostao.

Najbliže tome, ekipa Breda Stivensa bila je u prvoj sezoni sa Irvingom, kad je stigla do konferencijskog finala.

- Izneverio sam te momke. Dao sam im sve što sam imao te sezone. Moja konekcija sa njima je bila sjajna, međusobno poštovanje takođe. Ali kad pričamo o meni kao vođi tima, tu sam ih izneverio - priznao je 27-godišnji organizator igre.

Razlog teškog privikavanja na novu sredinu, posle odlaska iz Klivlenda, Amerikanac pronalazi i u zanimljivoj činjenici.

- Kako da predvodim ovu grupu momaka kada sam trejdovan u ovaj tim? Mene Boston nije draftovao, nisam se nikad poistovetio sa Bostonom onako kako sam mogao sa Klivlendom.

U prethodnoj sezoni, Boston je ispao u polufinalu Istoka od Milvokija sa 4-1, a Irving svoje slabije partije pravda porodičnim gubitkom.

- Moj deda je preminuo 23. oktobra i ja sam napustio utakmicu sa Finiksom kako bih bio na njegovoj sahrani. Kada je on preminuo, košarku nisam imao na umu. Ta smrt je iz mene isisala svu ljubav prema košarci koju sam imao. Imao sam taj izraz lica koji sam nosio tokom čitave godine, nikome nisam dozvolio da mi se približi i to mi je baš smetalo. Nisam na vreme reagovao, nisam dobio adekvatnu terapiju kada vam neko blizak umre. Nikada se ranije nisam tako osećao - zaključio je Irving.

Novu priliku da dođe do drugog prstena u karijeri, Kajri će imati u Bruklinu i veliku pomoć u tome imaće u Kevinu Durentu.

Sezona u NBA startuje 23. oktobra, a Netsi na startu igraju protiv Minesota Timbervulvsa dan kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading