"Da se "potučemo" sa Partizanom"

Autor:

Sport

29.09.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaven Rimac, trener košarkaša Cedevita Olimpije, govorio je o očekivanjima pred duel sa Partizanom.

RepublikaFoto: ABA liga
Slaven Rimac

On je istakao da njegovu ekipu očekuje duel sa jako dobrim protivnikom.

- Treneri na početku sezone obično vole da pogledaju utakmicu protivnika sa kojim će se sresti kasnije, ali ovog leta sam se mnogo bavio svojom ekipom i stvarno nisam gledao ništa od Partizana. Oni su do sada pokazali odličnu formu, celo leto nisu izgubili nijednu utakmicu, a ovde su uspeli da 'prelome' Primorsku, kao izuzetno kvalitetnu ekipu. Dakle, očekuje nas jako dobar protivnik - kazao je Rimac.

Rimac je dodao da izuzetno respektuje Partizan i njegovog stratega Andreu Trinkijerija.

"Od njega sam u nekim situacijama i učio, pitao ga za savete. Nemam problem nikoga da pitam za savet... Sada ću zvati Golemog", nasmejao se trener Cedevita Olimpije.

"Golemi" je nadimak Jurice Golemca, njegovog nekadašnjeg saigrača i jednog od pomoćnika u Ciboni kada je ta ekipa 2014. u Beogradu osvojila ABA ligu.

Rimac je dodao da njegovu ekipu sa crno-belima očekuje "tuča".

- Pokušaćemo da se spremimo najbolje što možemo. Na spoljnim pozicijama se ne bojim duela sa bilo kim. Kada nam se Majk (Cirbes) uključi u rotaciju, postaće lakše i visokim igračima, gde sada dosta žrtvujemo Edu Murića. Trenutno smo u manjku sa klasičnim 'peticama', fali nam taj igrač koji bi mogao da odmori Stipanovića... Ali, 'potući' ćemo se s njima, pa ćemo videti šta će biti - zaključio je Rimac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading