Pred početak Evrolige, Milan Tomić ima jasnu poruku: Ambicije u Zvezdi su uvek velike, imamo svoje ciljeve!

Autor:

Sport

02.10.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Crvena zvezda započinje takmičenje u Evroligi. Crveno-beli gostuju Panatinaikosu u Atini u četvrtak, 3. oktobra od 20 časova. Trener Milan Tomić ističe da je ekipa spremna.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Šampion Srbije otputovao je za Atinu u sredu u jutarnjim satima, a svoje utiske pred duel sa "zelenima" izneli su trener Milan Tomić i plejmejker Filip Čović.

– Očekuje nas utakmica protiv velikog protivnika, znamo kakvu je ekipu Panatinaikos oformio pred ovu sezonu. Međutim, to ne znači ništa, idemo da odigramo dobru utakmicu svih 40 minuta kako bi došli do što boljeg rezultata i do pobede. Panatinaikos je sastavljen od dosta iskusnih, evroligaških i NBA igrača, ali mi gledamo nas i borićemo se. Imali smo dve tri povrede u pripremnom periodu, sada su svi spremni za utakmicu, i svima je drago što će biti deo Evrolige u ovoj sezoni. Naš cilj je da prikažemo Crvenu zvezdu u što boljem svetlu - rekao je Tomić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say ?

A post shared by Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague) on Sep 22, 2019 at 11:08pm PDT

Filip Čović očekuje tešku utakmicu.

– Želim prvo da nam poželim sreću na startu sezone i u Evroligi. Svaki početak je kao i uvek, specifičan i težak, čeka nas tvrda i teška utakmica, igraće se agresivno sa obe strane, i pred puno navijača u njihovoj dvorani. Moramo da budemo skoncentrisani od samog starta, spremni fizički i psihički,moramo da budemo čvrsti i da pariramo u svim segmentima igre. Što više bude odmicala sezona, što više budemo trenirali i igrali, biće sve bolje. Kada igrate u Crvenoj zvezdi znaju se ambicije na svim poljima, u svim takmičenjima - dodao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading