Partizan zna cilj, idemo uzdignute glave!

Autor: T.PETKOVIĆ

Sport

04.10.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški Partizana se ne šale na startu ove sezone. Osvajanjem ABA Superkupa i pobedom na startu Evrokupa na gostovanju Veneciji (66:63) "parni valjak" je najavio da se od njih može očekivati juriš na sve trofeje i borba za plasman u Evroligu. Nagoveštaj da se crno-beli vraćaju na puteve stare slave, posle nekoliko godina krize, ravnodušnim nije ostavio ni prvog čoveka kluba Ostoju Mijailovića.

RepublikaFoto: KK Partizan
Košarkaši Partizana

SRUŠILI FAVORITA

- Čestitke igračima za prvu pobedu u Evrokupu, u meču u kojem je Venecija bila favorit kao aktuelni prvak Italije. Hvala i navijačima koji su došli u Veneciju kako bi nas bodrili jer su i oni tako doprineli trijumfu. Bilo je tesno, ali ovako je čak i slađe na kraju - istakao je Mijailović za Sportski žurnal.

Prvi čovek crno-belih je svestan da u nastavku sezone neće sve uvek teći glatko kao dosad, da će biti i teških momenata za klub. Zato poručuje da se iz toga moraju naučiti neke stvari.

JEDNI UZ DRUGE

- Kako dolaze pobede, tako dolaze i porazi. Ali mi uvek moramo da budemo uzdignute glave. Važan je taj krajnji cilj, ono što smo zacrtali za ovu sezonu. Svi znamo šta je to. Važno je da budemo jedni uz druge i kada je lepo, kao što je bilo u Veneciji, ali i kada ne bude bilo tako lepo. Što će se događati, sigurno - dodao je Mijailović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nema sumnje da će ovakvim pristupom Partizan biti na dobrom putu da pomrsi konce svima koji ove godine planirali da dođu do trofeja u svim takmičenjima u kojima se nadmeću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading