Gist: Došao sam u Zvezdu da pobeđujem!

Autor:

Sport

04.10.2019

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Džejms Gist za portal "Jurohups" govorio je o svojoj karijeri i otkrio zbog čega je došao u beogradske crveno-bele.

RepublikaFoto: ABA/Cibona/Zeljko Baksaj
Džejms Gist

Gist je odabrao da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi, iako je prethodno bio član najvećeg rivala, ekipe Partizana, a i prethodnih sedam godina je igrao za grčki Panatinaikos.

- Nije mi ovo prvi put da menjam ekipe, a tokom leta sam radio prilično naporno i za tim je to bilo jako dobro. Imao sam i druge opcije, ali Zvezda je bila najbolja opcija za mene jer sam dobio šansu da igram za tim koji ima sjajne navijače, ali teško je igrati u praznoj hali, pogotovo kada si igrač koji zavisi od energije, tako da sam odabrao da dođem u Crvenu zvezdu. Takođe, ja sam neko ko voli da pobeđuje i želim da pomognem ekipi da nastavi da pobeđuje pošto nisam čovek koji igra košarku samo da bi igrao- poručio je Gist.

Gist je upitan da li je mogao da zamisli sebe u crvenom, pošto je poznat rivalitet njegovih bivših timova sa ekipama koje nose crveno.

- Igrao sam već u crveno-belom, prvo dok sam studriao na Merilendu, pa i u Kubanu kasnije i sve je to bilo pre dolaska u Panatinaikos, a većina stvari koje imam su crvene, crvena je moja omiljena boja kada se radi o garderobi- izjavio je američki košarkaš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading