Bum - Grci javljaju ekskluzivu: Zvezda ostaje bez Tomića!

Autor:

Sport

07.10.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpijakos je raskinuo saradnju sa Dejvidom Blatom, a za sada je jedino izvesno da će njegov dosadašnji pomoćnik Kemtutis Kemzura voditi ekipu u narednom periodu kao privremeno rešenje. Međutim, u redovima grčkih crveno-belih se kuju pakleni planovi.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Kao jedno od rešenja za poziciju trenera pirejskog kluba pominje se Jorgos Barcokas, ali je na radiju "Sport24" predstavljena drugačija ideja, koja bi bila relizovana sledećeg leta.

Voditelji Pantelis Vlahopulos i Jorgos Sirigos tokom emisije saopštili su da Olimpijakos planira da narednog leta dovede Milana Tomića, a da je za mesto generalnog menadžera kluba planiran Vasilis Spanulis.

- Jasno je da su pregovori uvek nepredvidivi i podložni promenama, ali ovde govorimo o razmišljanjima i namerama. Imamo saznanja da još uvek nema dogovora sa Barcokasom, kao i da postoje velike šanse da se Tomić vrati u klub narednog leta- rečeno je u programu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading