ĐORĐEVIĆ O POZDRAVU SA ANOM BRNABIĆ: Odgovor selektora Srbije oduševio sve

Autor:

Sport

18.09.2017

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izmamio je aplauz svih prisutnih posle odgovora na pitanje da li je istina da je u Istanbulu ignorisao premijerku Srbije Anu Brnabić,

 

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Đorđević dobio aplauz posle pitanja o Ani Brnabić

Na snimku se vidi da je Aleksandar Đorđević zaobišao srpsku premijerku Anu Brnabić i njenog slovenačkog kolegu Mira Cerara nakon što je primio srebrnu medalju za drugo mesto na EP.  


Đorđević je prvo želeo da pozdravi svoje momke koji su u tom trenutku svi zajedno stajali sa odličjima oko vrata, a onda je prišao premijerki Srbije i zagrlio je.


Po dolasku u Beograd, Đorđević je na pitanje novinara, uz čestitke selektoru na uspehu, da li je istina da je u Istanbulu ignorisao premijerku Srbije, kratko odgovorio:

 - Hvala na čestitkama - odgovorio je Đorđević i izmamio aplauz svih prisutnih u sali gde je održana konferencija za novinare.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading