Jokićev trener indirektno kritikovao Đorđevića!

Autor:

Sport

08.10.2019

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denvera Majk Maloun osvrnuo se na učešće Nikole Jokića na nedavno završenom SP u Kini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Majk Meloun

Šef stručnog štaba Nagetsa nije želeo da kritikuje način na koji je selektor Đorđević koristio Jokića, ali je opet rekao da je Nikola srećan što se vratio u Denver u kojem se oseća komforno.

- Mislim da je Srbija odigrala razočaravajuće u Kini. Jokića su koristili na poziciji krilnog centra, uvodili su ga sa klupe... Mislim da je Nikola veoma uzbuđen i srećan što je posle takvog iskustva došao u Denver u kojem se oseća komforno u vezi svega. Kako ga koristimo, na koji način... Ovo nije kritika prema Srbiji i Đorđeviću - rekao je Meloun, a prenosi novinar BSN Denvera Herison Vind.

Jokić iza sebe ima dobar turnir u Kini, ali nije imao brojke koje su mnogi očekivali.

- Saša Đorđević je strašan trener. Ali, mislim da je Nikola uzbuđen zbog povratka ovde. Sviđa mi se u kakvoj je fizičkoj spremi, ali još više i u mentalnoj - dodao je Meloun.

Centar Denvera, koji je prošle godine bio četvrti u glasanju za MVP, propustiće prvu predsezonsku utakmicu, koju Nagetsi igraju od 04.30 protiv Portlanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading