Kada je ON u Beogradu, večiti rivali ne gube u Evroligi na domaćem parketu!

Autor:

Sport

13.10.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su u četvrtak savladali Fenerbahče 68:56 u 2. kolu Evrolige u prvoj utakmici igranoj na domaćem terenu u novoj sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri i Milan Tomić

Za taj susret bili su delegirani Luiđi Lamonika, Pjotr Pastusiak i Rain Perandi, a jedno ime je dobro poznato svim navijačima u našoj zemlji. Lamonika je jedan od sudija koji voli svetla pozornice, pa često ima previše naglašene reakcije.

Ta težnja učinila je da ga mnogi navijači ne vole baš previše, ali iza svega toga je sakriven i jedan neverovatan podatak.

RepublikaFoto: youtube.com/Wellnext Sport Club
Luiđi Lamonika

Naime, Lamonika je u Beogradu do sada sudio u 14 navrata u Evroligi. Po sedam puta je držao pištaljku u ustima na mečevima večitih rivala, Zvezde i Partizana.

Oba kluba su zabeležila sve pobede na tim susretima i to je jedna od stvari koja će se dopasti pedantnim statističarima.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Suma sumarum, beogradska "Štark arena" i hala "Aleksandar Nikolić" su neosvojive tvrđave kada sudi legendarni italijanski arbitar!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading