Milutinov o Miciću i teškim trenucima!

Autor:

Sport

13.10.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Olimpijakosa Nikola Milutinov odigrao je partiju vrednu MVP zvanja u drugom kolu Evrolige protiv Valensije. Ipak, laskavo priznanje otišlo je u ruke drugog srpskog košarkaša, prvotimca Anadolu Efesa Vasilija Micića.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milutinov

- Drago mi je da je igrao na visokom nivou jer mi je dobar drug. Nadam se da će nastaviti tako, osim kada bude igrao protiv nas- rekao je Milutinov.

Olimpijakos je stigao do prvog trijumf u sezoni u Evroligi, i to na vrlo ubedljiv način. Valensija je savladana sa 89:63. Srpski košarkaš Nilola Milutinov uveren je da će Olimpijakos imati uspeha u narednom periodu.

Na klupi ekipe iz Pireja bio je Kestutis Kemzura, koji je nasledio Dejvida Blata.

- Bilo je stresno sve to što se dešavalo u timu. Želeo sam da pobedimo i drago mi je da jesmo. Ne interesuje me moj učinak, samo sam želeo da tim slavi. Sada moramo da gledamo u budućnost, ne u prošlost. Novi trener je doneo novu filozofiju, verjuem da ćemo da budemo uspešni s njim- zaključio je Milutinov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading