Tramp je impotentna kukavica!

Autor:

Sport

15.10.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opasno se zakuvalo u Sjedinjenim Američkim Državama na relaciji predsednik Donald Tramp (73) i selektor košarkaške reprezentacije Greg Popović (70).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Greg Popović

Prvi čovek SAD zamerio je "ludom Srbinu" i njegovom pomoćniku Stiva Keru za debakl na Mundobasketu u Kini, poručivši da je tužno što ne pričaju javno o neuspehu, nego kritikuju SAD i one koji nisu otišli na SP.

RAFALNA PALJBA

A onda je usledio brutalan odgovor Popovića, koji je uoči prijateljske utakmice njegovog San Antonija sa Nju Orleansom rešio da izrešeta Trampa najsočnijim uvredama.

- Ponekad sve to zvuči orvelovski. Pomislite na trenutak, pobogu, pa gde ja to živim? Kada naš predsednik stane pored tih lidera, kada priča sa njima i kada vidite kako reaguje, u poređenju sa Adamom Silverom (čitaj: komesar NBA lige) i njegovim reakcijama. Ponosan sam na to kako je Silver reagovao, bilo je to sjajno. Donald Tramp je besmislen, impotentan i kukavica je. Sve što sam rekao je poređenje između principa Silvera i njegove hrabrosti nasuprot tome kako naš predsednik reaguje u društvu autoritarnih figura. Nevažno da li se radi o Saudijskoj Arabiji, Severnoj Koreji, Rusiji ili Turskoj. Silver je na drugoj strani stao uz našu naciju i uz principe - grmeo je Popović.

MUDRO ĆUTE

A "ludog Srbina" je zabolelo to što je Tramp izustio sledeće reči.

- Oni ružno pričaju o SAD, ali kada je reč o Kini, ne govore ništa loše. Mislim da je to prilično tužno. Biće veoma zanimljivo šta će biti dalje - rekao je nedavno Donald Tramp.

Podsetimo, Amerikanci u Kini nisu nastupili ni izbliza u najjačem sastavu jer su im otkazale gotovo sve zvezde, počev od Lebrona Džejmsa preko Stiva Karija pa sve do Džejmsa Hardena. Ipak, i bez njih u timu tamošnja javnost je bila zgrožena najgorim plasmanom u istoriji na SP, osvojenim tek sedmim mestom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading