Branko Lazić: Da zaustavimo Vilbekina

Autor:

Sport

16.10.2019

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda svoj naredni meč igra na gostovanju u Izraelu, u okviru Evrolige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oglasio se kapiten pred novi duel sa "Ponosom Izraela"

Kapiten tima Branko Lazić je istakao da će ovo biti jako težak meč, te je naglasio da će tim morati da bude stoprocentno skoncentrisan da bi došao do pobede.

- Sigurno da će biti jedna teška utakmica koja iziskuje maksimalnu koncentraciju i veliku energiju. Dosta trče, dosta igraju tranziciju i moramo biti pre svega koncentrisani i pripremljeni. Moramo mi kontrolišemo utakmicu, da im ne dozvoljavamo tu njihovu igru – rekao je Lazić novinarima pred put u Izrael.

On je pre svega izdvojio Skotija Vilbekina kao potencijalno opasnog protivnika.

- Pre svega tu je Vilbekin i ako uspemo da njega zaustavimo uradili smo jedan veliki deo posla. TU su i drugi igrači, ali njega pominjem jer je glavni igrač i glavni pokretač ekipe.

Makabi je loše krenuo u ovoj sezoni Evrolige što će biti dodatni motiv domaćinu za pobedu.

- Naravno da će hteti da se iskupe za te poraze kod kuće. MI ne idemo tamo da bi se pojavili, mi smo u prethodnoj utakmici imali poraz i mi imamo želju da popravimo sliku – istakao je Lazić i naglasio da tim nije imao mnogo vremena da analizira poraz od Budućnosti.

- Sezona je takva da nema previše vremena da se analizira, tuguje i slavi. Očekujem da ćemo sada pokazati mnogo bolju sliku nego protiv Budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading