Budućnost ostala bez trenera!

Autor:

Sport

18.10.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Budućnost iz Podgorice sporazumno je raskinuo saradnju sa trenerom Slobodanom Subotićem zbog poraza od Arke u Evrokupu.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Budućnosti

Bez obzira na trijumf nad Crvenom zvezdom u Beogradu (89:81) u ABA ligi pre samo pet dana, Subotić odlazi nakon sve tri izgubljene utakmice u Evrokupu.

- Imajući u vidu da Upravni odbor i trener Subotić dele zajednički stav da je ekipi potrebna promena koja će vratiti klub na pobednički kolosek i nastavak sezone Evrokupa, složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rešenje. Sa Slobodanom Subotićem je bilo divno sarađivati. Budućnost neće zaboraviti sjajnu pobedu u Beogradu protiv Crvene zvezde- navodi se na sajtu kluba iz Podgorice.

Subotić se na klupi Budućnosti zadržao samo četiri meseca, odnosno sedam zvaničnih utakmica.

Kako su preneli crnogorski mediji, izvesno je da će ekipu privremeno preuzeti dosadašnji Subotićev asistent Petar Mijović, pod čijim vođstvom su Podgoričani prošle sezone osvojili domaće prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading