(VIDEO) Evroliga: Dabl-dabl partije Micića i Milutinova, Karijeva Barsa na "balkanski" pogon i dalje bez poraza!

Autor:

Sport

18.10.2019

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Milutinov i Vasilije Micić, košarkaši Olimpijakosa i Anadolu Efesa, odigrali su sjajne partije u trećem kolu Evrolige.

Vasilije Micić

Srpski centar nije uspeo da odličnu igru kruniše pobedom tima, pošto je tim iz Pireja pred domaćom publikom izgubio posle produžetka od Zenita iz Sankt Peterburga – 77:68.

Milutinov je imao učinak od 16 poena i 16 skokova, uz 7/9 iz igre. To sve mu je donelo 30 indeksnih poena.

Ipak, Olimpijakos je generalno odigrao slabu utakmicu. Samo je Kevin Panter bio raspoložen uz Milutinova i Zenit je zasluženo došao do prve pobede u istoriji u Evroligi.

Predvodio ih je Mateuž Ponitka sa 18 poena, dok su po deset imali Ajon i Renfro.

Kada je reč o Miciću, on je takođe imao dabl-dabl, ali sa poenim i asistencijama. Vasa je ponovo sjajno dirigovao napadom u pobedi turskog kluba na gostovanju u Valensiji – 83:78.

Srpski plejmejker na terenu je proveo 29 minuta i meč je završio sa 15 poena i 12 asistencije(indeks 25).

Uz Micića dobre partije za Efes odigrali su Alek Piters (15p), Krunoslav Simon (17p) i Šejn Larkin (13p).

Bojan Dubljević bio je posebno raspoložen kod Valensije (22 poena i sedam skokova), ali je Valensija pretrpela i treći poraz.

Što se tiče Barselone, ona će četvrto kolo dočekati uz CSKA kao jedina ekipa bez poraza u novoj sezoni Evrolige. Izabranici Svetislava Pešića su na domaćem parketu sa "pola snage" savladali Albu iz Berlina 103:84. 

Najbolji u timu Svetislava Pešića bio je Kori Higins sa 22 poena, dok su ga dobro pratili Nikola Mirotić sa 18 i Ante Tomić sa 15 poena.

Sa druge strane, četvorica igrača su bila dvocifrena. Ipak, prednjačio je litvanski krilni košarkaš, Rokas Giedraitis sa 17 poena. Pejton Silva je bio drugi poenter ekipe sa 12 poena, ali i osam asistencija.

 Posle tri kola kao što smo rekli ranije, CSKA i Barselona su dve neporažene ekipe, dok Valensija još uvek nema pobedu. Jedini predstavnik Srbije, Crvena zvezda je na poziciji 15, sa skorom 1/2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading