Armani ponovo izgubio, nije pomogla ni NBA partija Micova!

Autor:

Sport

20.10.2019

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda protiv Panatinaikosa izgleda je bila samo kratkotrajni bljesak. Olimpija iz Milana je nastavila sa veoma promenljivim partijama i doživela je novi poraz u italijanskom šampionatu. Od njih je danas bila bolja Kremona, koja je na domaćem parketu gotovo čitav meč vodila i na kraju slavila u uzbudljivoj završnici - 82:78.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Micov

Čak ni fantastična partija Vladimira Micova, koji je danas ubacio neverovatnih 26 poena nije uspela da pokrene goste na putu ka trijumfu. Jednostavno, niko drugi nije bio raspoložen, pošto je sledeći najefikasniji, Serđo Rodrigez, imao tek 12 poena na svom kontu.

A činilo se na samom početku da problema neće biti. Olimpija je daleko boljom igrom sa kraja deonice, kada je napravila seriju 11:4 otišla na osam poena prednosti i mogla je mirno da uđe u nastavak. Ali to se nije desilo. Naprotiv, Kremona je ušla u svoj prepoznatljiv ritam, krenula da pogađa sa distance i brzo je preuzela prednost u svoje ruke. Domaćin je na poluvremenu imao prednost - 40:37.

Uvodna rezltatska klackalica na početku drugog poluvremena kratko je potrajala. Kremona je upalila motore i vrlo brzo otišla na devet poena prednosti. Do dvocifrene razlike, ipak, nije uspela da dođe, iako je konstantno bila blizu.

Prosto je pravo pitanje šta se desilo na ovoj utakmici u četvrtoj četvrtini. Prvo što smo videli je bila serija 13:2 za goste, kojom je Olimpija došla u prednost, da bismo nakon toga prisustvovali sličnoj stvari koju je uradila Kremona. Domaći su vezali 12 poena, po prvi put otišli na dvocifrenu razliku i to je bio put bez povratka za goste.

Pokušala je Olimpija sve u poslednjih pet minuta, ali do pobede nije mogla. Kremona je odbranila prednost i došla do veoma vredne pobede. To znači da je ovo Armanijev treći poraz u domaćem šampionatu, pošto su prethodno izgubili i od Brindizija i Breše i to na na domaćem terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading