PROBLEMI na Malom Kalemegdanu: Vanredna konferencija Nebojše Čovića u utorak!

Autor:

Sport

21.10.2019

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loš početak sezone na Malom Kalemegdanu naterao je najuže rukovodstvo da donese određene odluke, kako je posle poraza od Krke najavio trener Milan Tomić, a u dan nakon izgubljene utakmice obraćanje je najavio i prvi čovek regionalnog i srpskog šampiona Nebojša Čović.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

Čović je odlučio da u utorak 22. oktobra od 14 sati izađe pred novinare i saopšti kakvi su dalji koraci tima sa Malog Kalemegdana, koji je još i pre poraza od Krke u Novom Mestu zabeležio najgori start od 2012. godine.

Činilo se da je gubitak ABA Superkupa samo trenutna slabost, ali su porazi od Budućnosti i Krke u ABA ligi, između kojih je došao i onaj u Tel Avivu od Makabija, upotpunosti bacili senku na veliki trijumf nad Fenerbahčeom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Zvezdi do kraja nedelje slede mečevi protiv Barselone i Mega Bemaksa u Beogradu, ali će pre toga odluka koju bude saopštio Čović uticati na (ne)raspoloženje među rukovodstvom, stručnim štabom i igračima.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading