GOREĆE PIONIR: Planule sve karte za Lokomotivu!

Autor:

Sport

21.10.2019

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraća se Partizan na kratko u Pionir, koji će na meču sa Lokomotivom biti krcat kao nekad. Crno-beli će u utorak uveče (20.00) u derbiju grupe B u Evrokupu dočekati ruske Mašinovođe iz Krasnodara, koje su na papiru pre početka takmičenja označene kao prvi favoriti za trofej.

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

Ipak, Rusi posle tri kola imaju dve pobede i poraz, dok je Partizan dobio sve tri utakmice i pobedom nad Lokomotivom bi došao, maltene, na korak od prolaza u drugi krug.

Prepoznali su navijači Partizana koliko je bitna ova utakmica za crno-bele, pa je stiglo obaveštenje iz kluba dan pre meča da su sve ulaznice već – rasprodate! Na tviter nalogu Partizan je obavestio fanove i javnost da karata više nema, što samo govori u kakvom će se ambijentu odigrati duel sa Lokomotivom.

Partizan je, inače, trebalo da domaćin bude u Areni, kao i u dosadašnjim utakmicama u sezoni i kao što će biti nakon ove, ali je bio prinuđen da se na kratko „iseli“, zbog ranijeg dogovora Arene i kompanije Dizni, da se u dvorani održi predstava za decu „Čarolija na ledu“.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading