Novi trener crveno-belih: Od beton lige, preko Italije, do klupe Zvezde!

Autor:

Sport

22.10.2019

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde dobili su novog trenera ovog utorka nakon što je sporazumno raskinuta saradnja sa Milanom Tomićem. Poznato lice, koje je do sada bilo na poziciji pomoćnika preuzeće užarenu klupu...

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Gavrilović

Gavrilović je manje poznat srpskoj javnosti jer je dugo radio u inostranstvu, uglavnom kao trener mlađih kategorija, ili asistent trenera u seniorskim timovima.

Međutim, njegovi počeci vezani su za beogradske terene. Počeo je u beogradskom Tašmajdanu 1988. godine u beogradskoj takozvanoj "Beton ligi" ( igralo se napolju), plus je bio pomoćni trener u Crvenoj zvezdi u selekciji kadeta kao pomoćnik Ivanu Jeremiću, koji je sada predsednik UKTS.

RepublikaFoto: Starsport

Kada je počeo rat u Jugoslaviji 1991-92 otišao je u Italiju zbog ratne mobilizacije u Jugoslaviji početkom rata.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Gavrilović i Milan Tomić

On se 1992. godine preselio u Italiju u Bormio i od tada je radio sa mlađim kategorijama Olimpije Milano, sve do 2002. kada je prešao u Roseto Šarks takođe mlađe selekcije. Međutim, već 2003. postaje asistent trenera u Virtusu Bolonja sve do 2006. Kasnije je bio pomoćnik Dušku Ivanoviću u Himkiju odakle je stigao u Beograd.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Po prvi put u karijeri biće u ulozi glavnog trenera, ako se ne računaju mečevi na kojima je menjao odsutnog Milana Tomića.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading