Lebron i Dejvis: Mislili smo da imamo šanse da dovedemo i Kavaja u Lejkerse

Autor:

Sport

23.10.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona NBA lige počela je pobedom Los Anđeles Klipersa nad Los Anđeles Lejkersima, a zvezde sa obe strane govorile su o letu iza nas.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ipak je otišao put Klipersa

Mnoge zvezde su ostale bez svojih ugovora, tako da su timovi pokušavali da ih dovedu u svoje redove. Lebron Džejms je istakao da je smatrao da može da ubedi Kavaja Lenarda da dođe u Lejkerse.

- Pitate me da li sam se uzbudio zbog toga? Uzbudio bih se da se to desilo, a mislili smo da postoji šansa – rekao je Džejms i nastavio:

- To je sve što smo mogli da tražimo, da budemo u poziciji da dovedemo Kavaja. Kada je otišao u Kliperse pomislio sam da je to kul, sjajno je za ligu, a on je uradio ono što je najbolje za njega.

U ubeđivanju MVP-a finala iz prošle godine da dođe u Lejkerse učestvovao je i centar Entoni Dejvis.

- Bilo je zabavno to što sam pokušavao da ubedim Kavaja da dođe ovde. Imali smo jedan razgovor, ali sam onda čuo da on ne voli da ga ubeđuju, tako da sam osetio da sam malo prešao granicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading