Deker: Igrao sam svuda, ali Partizan ću pamtiti zauvek!

Autor:

Sport

23.10.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni košarkaš Lokomotive Kubanj Sem Deker bio je impresioniran atmosferom u hali „Aleksandar Nikolić“, tokom meča sa Partizanom.

RepublikaFoto: Starsport
Deker je impresioniran

Njegov tim je izgubio taj meč, a Partizan je nastavio sa nizom pobeda u Evrokupu, Nekadašnji košarkaš Hjustona, LA Klipersa, Klivlenda i Vašingtona posle meča se oglasio i na svom tviter profilu podelio utiske sa ove utakmice.

- Igrao sam u raznim ludim ambijentima na koledžu i kao profesionalac, ali navijači Partizana su nešto sasvim posebno. Odlična borba tokom cele utakmice, Partizan je zasluženo pobedio i čestitam mu na tome. Navijači, da vam kažem da cenim neverovatnu atmosferu, bila je to utakmica koje ću se sećati zauvek - napisao je Deker na Tviteru.

Košarkaši Partizana su prvi u svojoj grupi u Evrokupu, a sada se okreću obavezama u ABA ligi. Tu će odigrati derbi kola sa Cedevita Olimpijom u Ljubljani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading