"Dok sam ja kapiten, nikoga nećete NAPU*AVATI! Navijači vređali Čovića, Lazić hteo da se obračuna sa provokatorom!

Autor:

Sport

25.10.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Barselone (73:65) u meču 4. kola Evrolige, a posle utakmice došlo je do incidenata kada su navijači vređali igrače crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić i saigrači posle poraza od Barselone pred "Delijama"

Jedan deo navijača Zvezde verbalno se obračunavao sa plejmejkerom Filipom Čovićem pa je nastala velika frka pre ulaska u tunel.

Kapiten Branko Lazić nije ostao imun na provokacije. U jednom trenutku je zastao i preteći mahao prstom ka provokatorima.

Bilo je teško smiriti borbenog kapitena, nije mu bilo svejedno na psovke koje su stizale, pokušali su da ga primire članovi uprave, ali nije pomoglo. Bio je tu i Faje koji je ćutke gledao mučne scene, a kasnije se pojavio i Davidovac.

Jedan član obezbeđenja je čak pokušao da odgura Lazića u tunel, međutim nije mu uspelo. U jednom momentu i pripadnik žandarmerije, koji je sve vreme bio uz Lazića i grupu koja je išla u tunel, gestikulirao je provokatoru, no ovaj nije prestajao.

RepublikaFoto: Starsport
Na meti navijača... Filip Čović

- Izađi napolje! - moglo se čuti u jednom trenutku. Bio je to jasan poziv za razračunavanje.

Konačno, Lazić je krenuo, a strasti su se smirile.

Dejan Davidovac i Branko Lazić stali su u odbranu omalenog igrača crveno-belih, a kapiten je odbrusio pristalicama Zvezde:

- Dok sam ja kapiten nikoga nećete napu*avati!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading