FMP gazi i ne planira da stane: Panteri i dalje maksimalni, Igokea pala u Železniku!

Autor:

Sport

28.10.2019

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na domaćem parketu u Železniku, košarkaši FMP-a savladali su Igokeu u poslednjem meču četvrtog kola ABA lige sa 78:73 (22:18, 13:17, 20:16, 23:22) i tako nastavili niz bez poraza u regionalnom šampionatu.

RepublikaFoto: ABA liga/FMP
Detalj sa večerašnje utakmice FMP-Igokea

Četa Vladimira Jovanovića pobedila je Krku, Mega Bemaks i Cibonu u prva tri kola, a sada je i Igokeea osetila moć Pantera.

Domaća ekipa nije uspevala da prevaziđe egal do poslednje deonice, u kojoj je dugo bila na granici dvocifrene razlike, a posebno je tim prodrmalo zakucavanje Alekse Radanova pri 47:48 za goste.

Od završnice treće deonice, FMP je suvereno vladao parketom za novi trijumf i nijednom nije dozvolio rivalu da ozbiljnije pripreti ili ugrozi prednost, izbegnuta je i napetija penal završnica.

Dominirao je Jeremić sa 21 poenom, Đorđević je ubacio 13, Radanov i Pot po 10, dok je najefikasniji u Igokei bio Von sa 19 poena, Evans je dodao 18.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading