Vujošević: Moj Partizan gazi, fali mu još samo Džordan!

Autor:

Sport

01.11.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dule Vujošević, ša-la, la, la, la, odzvanjalo je halom Limoža tokom utakmice Evrokupa protiv Partizana, koju su crno-beli dobili sa 82:60 za peti trijumf u isto toliko mečeva u takmičenju. Duško Vujošević (60) u razgovoru za Srpski telegraf ne krije da ga je dirnula podrška navijača njegova dva bivša kluba uz oduševljenje dominacijom čete Andree Trinkijerija na međunarodnoj sceni.

RepublikaFoto: Starsport
Duško Vujošević

- Srce mi je bilo puno. To je najveća nagrada za sav rad. Navijači su najbolji sud - počinje priču legendarni trener "parnog valjka", a sada strateg rumunske Univerzitatee.

Ako su se od "Grobara" mogle očekivati ovacije, verujemo da su vas navijači Limoža posebno dirnuli?

- Žao mi je što tamo nisam više uradio, ali rukovodstvo Limoža i ja nismo imali iste planove. Razišli smo se, navijači su prepoznali moj trud, pa mi na ovakav način zahvaljuju - iskren je proslavljeni stručnjak.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Kako gledate na dominaciju Partizana u Evrokupu?

- Rezultati su odlični, nadam se da će momci i dalje da gaze. Još kod pobede na gostovanju Veneciji su pokazali da se ne šale u nameri da ostvare glavni cilj, a to je plasman u Evroligu preko Evrokupa. Verovatno će biti dovoljno finale, dok trofej sigurno garantuje prolaz u elitu. Za sada su na dobrom putu - zadovoljan je ljubimac "Grobara." 

Imaju li crno-beli snage za takav podvig, na kojoj poziciji još fali igrač?

- Majkl Džordan nedostaje svakoj ekipi. Šalim se malo, najbitnije je da funkcionišu kao tim, imena su tu manje bitna. Da li imaju snage da idu do kraja u Evrokupu, to niko ne zna, ali se svi nadaju. Ekipa je dobro izbalansirana. Doduše, sa malo više stranaca za moj ukus, iako ne sporim doprinos Tomasa i ostalih igrača. Pogotovo me oduševljava Mozli, takve košarkaše volim, borbene, koji su uvek na skoku i na lopti. Od srca navijam da Partizan stigne do kraja u Evrokupu i plasira se u Evroligu  -poželeo je sreću Vujošević svima u Partizanu.

RepublikaFoto: Starsport
Rašon Tamos i Rade Zagorac

Pomenuli ste Mozlija, da li Partizan još više treba da igra na centre?

- Danas niko više ne igra na centre, što mi smeta. Ja u svojoj ekipi imam pravog centra, i to mi za sada funkcioniše. Voleo bih da to radi i Partizan. Ali Trinkijeri očigledno zna svoj posao i, dokle god pobeđuje, nema zamerki. Za šta će to biti dovoljno, pokazaće nastavak sezone - zaključio je Duško Vujošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading