Trener Himkija se poklonio Zvezdi: Ostavili su srce na terenu!

Autor:

Sport

31.10.2019

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Himkija Rimas Kurtinajtis rekao je posle poraza od Crvene zvezde da je njegovom timu nedostajalo energije, posebno igrača s klupe.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Himkija

Himki je u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" izgubio od Crvene zvezde sa 90:78, u šestom kolu Evrolige.

- U ovom duplom programu utakmica, mi smo bili u boljoj situaciji... Ali nije problem bio u tome, već to što su igrači mislili samo na sebe i neki od nosilaca su se potrošili protiv Panatinakosa. Nismo imali podršku od igrača s klupe. Ovo je bilo dobro iskustvo, imamo još šest duplih programa. Moramo da naučimo da kontrolišemo utakmicu. Hvala Zvezdi što nam je bila dobra lekcija. Novinarima posle meča.

Čestitam Zvezdi i treneru Andriji Gavriloviću na odličnoj utakmici s mnogo energije i bukvalno su ostavili srce na terenu. Pobeda se nije dovodila u pitanje- rekao je Kurinajtis.

Upitan o stanju plejmejkera Stefana Jovića koji je polomio rebro, Kurinajtis rekao je da ga u timu očekuje za oko nedelju dana.

- Počeo je individualno da trenira. Možda će se vratiti već sledeće nedelje. Verujem da ćemo izgledati mnogo bolje. U ovom trenutku moramo da preživimo s igračima koje imamo- rekao je trener Himkija.

Dok Zvezda ima skor 2-4, Himki je drugim porazom izgubio korak za neporaženim liderom Barselonom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading