Trinkijeri strepi od FMP-a iz jednog razloga!

Autor:

Sport

01.11.2019

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u subotu u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuju FMP, koji je uz Cedevitu jedini neporažen tim u prva četiri kola u ABA ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Crno-beli su u sredu u Limožu ostvarili i peti trijumf u Evrokupu, a posle napornog povratka iz Francuske nisu imali mnogo vremena ni za trening ni za odmor.

- Iza nas je dugačak put, zbog puno gostovanja, a ispred nas još duži put do cilja. Dočekujemo FMP koji nema poraz u ABA ligi, koji igra u ritmu jedne utakmice nedeljno, dakle ima vremena za trening i za oporavak, i koji uvek igra sa dodatnim motivom protiv nas. Mi igramo pred svojim navijačima i učinićemo sve da ih pametnom igrom obradujemo- rekao je trener Partizana Andrea Trinkijeri.

Krilni centar crno-belih Stefan Birčević takođe podvlači važnosti duela sa Panetima iz Železnika.

- Čeka nas veoma važna utakmica protiv veoma talentovane ekipe. Otvorili su sezonu veoma dobro, dobili prve četiri utakmice i sigurno da će biti motivisani i da će igrati sa mnogo samopouzdanja. Sa druge strane, mi moramo da iskoristimo svoje prednosti i da ih uvedemo u ritam utakmice koji nama više odgovara- rekao je Birčević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading