Evroliga: Šarasov Žalgiris u poslednjim sekundama osvojio Istanbul protiv Žocovog Fenera, prva pobeda Valensije!

Autor:

Sport

01.11.2019

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea ponovo su razočarali svoje navijače pošto su uprkos vođstvu tokom večeg dela susreta poraženi do Žalgirisa u Istanbulu 79:76 u šestom kolu Evrolige, dok je Valensija upisala prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju najelitnijeg evropskog takmičenja.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Borba dva bivša igrača Partizana: Jan Veseli i Džon Lendejl

Bio je Fener na korak od druge pobede iz šest kola u Evroligi, Nando De Kolo je imao veče snova i činilo se da uprkos približavanju rivala litvanski tim nema snage za konačan udarac nekadašnjem šampionu.

Fener ni u najboljim trenucima utakmice nije stizao do dvocifrene prednosti, a to se u finišu meča obilo o glavu kada je Žalgiris preokrenuo meč i zadao još jedan udaran prilično grogiranoj ekipi Fenera.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Kostas Slukas je meč završio sa 13 poena

De Kolo je duel završio sa impoznantnih 29 poena uz čak četiri od pet za tri poena, a osim njega jedini dvocifreni u pobedničkom timu bili su Kostas Slukas sa 13 i Derik Vilijams sa 12 poena, međutim ni to nije bilo dovoljno za pobedu, tim pre što je Nikola Kalinić postigao samo jedan poen i promašio sve iz igre.

Sa druge strane, Marijus Grigonis sa 19 poena bio je najzaslužniji za trijumf gostiju.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Fernando San Emeterio

Do prve pobede u Evroligi došli su i košarkaši Valensije koji su na domaćem terenu bili bolji od Asvela i slavili sa 81:72 uz šest poena nekadašnjeg igrača Partizana Vanje Marinkovića, koji je pogodio i jednu trojku iz tri pokušaja.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Bojan Dubljević

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading