(VIDEO) Svanulo i Kingsima: Sakramento konačno pobedio, Bogdan i Bjelica zapaženi!

Autor:

Sport

02.11.2019

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Jutu Džez 102:101.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica je imao dobru partiju protiv Jute

Izabranici Luka Voltona ostvarili su prvu pobedu posle šest utakmice i ovim trijumfom najavili su nešto bolje partije u nastavku sezone.

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica imali su zapažene učinke i bili su među zaslužnijima za prvenac.

Bogdanović je meč završio sa 14 poena, dva skoka i jednom asistencijom, uz 5/8 iz igre, dok je Bjelica postigao 11 poena (4/8) i uhvatio šest lopti.

Koš za pobedu postigao je Herison Barns i to posle ofanzivnog skoka. Na semaforu je bilo 101:100 za Jutu i 11 sekundi do kraja utakmice. Lopta je bila u rukama DIerona Foksa koji je odlično probio i potom poslao pâs u korner gde je Bjelica bio sam.

Srpski košarkaš uputio je odličan šut, međutim lopta je izašla iz koša i na sreću Kingsa tu je bio Barns koji ju je vratio kroz cilindar. Juta za tri sekunde nije uspela da ugrozi koš Kingsa i ekipa iz Kalifornije dolazi do prve pobede.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Dieron Foks 25 poena, pet skokova i četiri asistencije, Badi Hild je imao 18, dok je heroj Barns dodao 13, šest skokova, tri asistencije i tri ukradene lopte.

Džeze je predvodio Donovan Mičel sa 24 poena, Konli je dodao 19, Bogdanović 17, a Rudi Gober 15 i 16 skokova.

Ovo je bio drugi poraz Jute, dok je Sakramento ostvario prvu pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading