Imamo epilog napada na Rajana Boutrajta u Baru

Autor:

Sport

03.11.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija podnela je prekršajnju prijavu protiv navijača jer je na utakmici Mornar - Cedevita Olimpija u Baru fizički udario jednog košarkaša.

RepublikaFoto: Starsport
Napad na beka Cedevite dobio epilog

Protiv maloletnog S.H (17) je podneta prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama.

- S.H. je 2. novembra 2019. godine u Sportskoj dvorani Topolica u samoj završnici poslednje četvrtine košarkaške utakmice ABA lige, koja je igrana između Mornara i Cedevita Olimpije iz Slovenije utrčao na teren i fizički napao igrača gostujuće ekipe - navodi se u saopštenju.

On je udario u telo igrača, koji tom prilikom nije zadobio povrede. Nadležni tužilac je obavešten o dogadjaju i izjasnio se da nema elemenata krivičnog dela.

Protiv maloletnika je nadležnom sudu podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, navodi se u saopštenju. Meč Mornara i ekipe Cedevita Olimpija u petom kolu ABA lige obeležio je incident u finišu.

Nekoliko sekundi pre kraja, kada je meč bio rešen i čekalo se samo da vreme istekne, košarkaš gostiju Rajan Boutrajt je zakucao za konačnih 77:70, što je razljutilo domaću publiku. Jedan od navijača je utrčao na teren i udario Amerikanca navijačkom trubom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading