FMP ponovo udario na Partizan: Nećemo da budemo deo vašeg blata, možda je u pitanju manjak inteligencije!

Autor:

Sport

04.11.2019

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK FMP se još jednom oglasio saopštenjem za javnost.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Partizan FMP

U nedelju, dan posle utakmice koja se odigrala u dvorani "Aleksandar Nikolić", klub iz Železnika je objavio saopštenje u kom je Partizanu spočitao lošu organizaciju meča i najavio da će na narednim utakmicama protiv crno-belih tražiti prekid meča ukoliko se ponove slične situacije.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović odgovorio je na to samo kratkim tvitom, a sada je FMP napisao još jedno saopštenje koje prenosimo u celosti bez redakcijskih izmena.

- KK FMP ne želi bilo kakvu polemiku sa bilo kim, posebno ne sa "uticajnim tviterašima" i jutjuberima, već odgovor na jednostavno i jasno pitanje - zašto je utakmica odigrana 02.11.2019. godine bila ista kao i sve prethodne kada je naš tim gostovao KK Partizan NIS? Dakle, tražimo pojašnjenje za nešto što je bilo, sve ostalo je čista zamena teza i namerno skretanje sa teme. Ili je možda u pitanju deficit u inteligenciji, jer ne razumete suštinu pitanja pa odgovarate na nešto što nije tema.

Dobri srpski domaćin koji vlada modernim tehnologijama poput društvenih mreža, sa druge strane ne shvata suštinu sporta - Rivalstvo ne podrazumeva mržnju. Odbijanje da se prihvati odgovornost je davanje podrške svemu onome što je pogrešno. Zreli, celoviti i ostvareni ljudi prihvataju odgovornost i trude se da nešto menjaju da bude bolje. Nedovršeni karakteri to ne mogu da urade, jer nemaju mentalnih, moralnih i ljudskih kapaciteta da se nose sa odgovornošću i nešto menjaju (ili ne smeju). Takvi samo plivaju u svom mediokritetskom mulju u kome se najbolje snalaze. Mi deo tog blata nećemo biti, niti želimo da nas neko uvlači u priče o budžetima, teorijama zavere, utakmicama sa kojima nemamo veze i koje će se tek odigrati. KK FMP kao srpski klub sa skoro 10 srpskih reprezentativaca bivših i sadašnjih (u seniorskim i mlađim kategorijama) samo traži odgovor na pitanje - zašto je utakmica 5. kola ABA lige koju je organizovao KK Partizan bila katastrofalno organizovana. PONOVO - stoji u saopštenju KK FMP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading