Prvi pik pod hitno mora da smrša!

Autor:

Sport

04.11.2019

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši NBA košarkaš Glen "Big Baby" Dejvis savetovao je rukija Zajona Vilijamsona. Prvi pik na ovogodišnjem draftu još čeka na svoj NBA debi, s obzirom da se povredio tokom pripremnog perioda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi pik NBA lige

NBA analitičari od Zajona imaju ogromna očekivanja, ali Dejvis veruje da bi Zajonu kilaža mogla da predstavi ozbiljan problem.

"Big Bejbi" i mnogi drugi smatraju da je velika težina mladog igrača kriva za njegov problem sa kolenom. Naime, on ima 130 kilograma i 201 centimetar visine.

-On pod hitno mora da povede računa o svojim kilogramima. Mora da smrša. Istina je da će tako izgubiti i na mišićnoj masi, ali će sve ostalo funkcionisati bolje. Znam to veoma dobro, jer sam upravo zbog prevelike težine prestao da igram- poručio je Dejvis.

Dejvis je i sam imao ozbiljan probleme sa zglobom na nozi zbog prevelike težine 2015. godine, pa je zbog toga praktično prekinuo karijeru, ne računajući "izlet" u Zadar prošle godine, kada je napustio klub posle samo nekoliko dana bez odigranog meča.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading