Sale prvi put o Teodosiću: JA SAM MU REKAO DA NE IGRA!

Autor: sport.blic.rs/Republika

Sport

22.09.2017

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević prvi put je nakon Evropskog prvenstva javno govorio o odustanku Miloša Teodosića, rekavši da je on lično zabranio našem kapitenu da igra na šampionatu zbog povrede.

RepublikaFoto: Tanjug/Tanja Valič
Đorđević: Ne napadajte Tea, ja sam mu rekao da ne igra

Iako je pre toga tim bio prilično oslabljen, povreda Teodosića istinski je uzdrmala redove naše selekcije. I pored svega "Sale nacionale" je izjavio da nikada nikoga neće forsirati da igra povređen i time mu ugrozi zdravlje i karijeru.

- Odluka da ne igra je bila moja! To sada prvi put kažem javno. Nisam hteo da se krijem iza njega, a on nije bio dovoljno spreman. Moramo da vodimo računa o zdravlju igrača, trebaće nam još. Rekao sam mu da preskoči ovo takmičenje i preuzeo odgovornost. Složio se i bio zahvalan, razumeli smo se - kazao je Đorđević u intervjuu za "NIN".

Košarkaška reprezentacija okitila se srebrnom medaljom na Evropskom prvenstvu u Turskoj, a pored Teodosića naš tim je bio lišen pomoći Jokića, Raduljice, Nedovića, Bjelice, Simonovića, Milutinova, dok su se na prvenstvu povredili još Stefan Jović i Branko Lazić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading