Obradovićev Fener napokon prekinuo crni niz, Bajern pao u poslednjoj četvrtini!

Autor:

Sport

08.11.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su minhenski Bajern 90:82, u sedmom kolu Evrolige. Izabranici Željka Obradovića došli su do veoma važnog trijumfa, prvog posle tri poraza zaredom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Željko Obradović

Šampion Evrope iz 2018. godine utakmicu je prelomio u poslednjoj četvrtini.

Na terenu smo videli dvojicu srpskih košarkaša – Nikolu Kalinića i Vladimira Lučića.

Obojica su odigrali dobre mečeve, nekadašnji košarkaš Zvezde na terenu je zabaležio učinak od 10 poena (bez promašaja), dva skoka i pet asistencija, dok je bivši kapiten Partizana meč završio sa 14 poena (5/6) i sedam uhvaćenih lopti.

Gledali smo odličnu utakmicu u Istanbulu, košarkaši su se smenjivali u vođstvu 32 minuta, međutim u zavšrnici je domaći tim uspeo da prelomi koševima Meliha Mahmutoglua.

Ekipa Dejana Radonjića nije uspela da odgovori na ovakvu igru vicešampiona Turske i zasluženo su pretrpeli četvrti poraz u sezoni.

Fenerbahče je ostavio tek drugu pobedu u sedam utakmica, dok je Bajern na učinku 3/4.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Derik Vilijams sa 19 poena, Mahmutolu je ubacio 14, De Kolo 12, a Slukas 11 poena.

Bolji od ostalih kod minhenskog kluba bio je Greg Montro sa 17 poena, šest skokova i tri asistencije, pomenuti Lučić sa 14 poena i sedam skokova, dok su dvocifreni još bili Koponen (11p), Lo i Cipser (10p).

Fenerbahče u narednom kolu gostuje moskovskom CSKA, dok će Bajern na noge Valensiji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading