Larkin: Najteže mi je kad igram protiv Dženkinsa!

Autor:

Sport

11.11.2019

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaša u Evroligi Šejn Larkin pričao je o eventualnom povratku u NBA, novom ugovoru sa Efesom, ali i o Čarlsu Dženkinsu.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Najteže mu je kad igra protiv Zvezde

- NBA je meni uvek cilj, imao sam nekoliko opcija. Dobio bih nešto minuta i nešto novca, ali ništa nije bilo prava prilika za mene. Morao sam da biram između toga da ostanem u Efesu ili da postanem igrač sa manjom ulogom u NBA. To nisam hteo. Vratio sam se u Efes da budem jedan od igrača koji imaju loptu u rukama, koji preuzimaju odgovornost - rekao je Larkin.

Američka reprezentacija je doživela pravi debakl na nedavno održanom Svetskom prvenstvu, pošto je završila takmičenje na šestom mestu posle poraza od Srbije. Kao i mnogi Amerikanci koji igraju u Evropi i Larkin smatra da je vreme da reprezentacija SAD-a u svoje redove uključi i evroligaške igrače.

- Trebalo bi da razmisle o tome. Postoji mnogo igrača u Evropi, ne samo Amerikanaca, koji bi mogli da igraju u NBA. Onda odete i pogledate da u NBA ima 450 igrača. Mnogi od njih ne bi mogli da igraju u Evropi. Ne bi bili uspešni kao što se misli - dodao je Larkin.

Kada su ga pitali koji mu je najteži protivnik u Evroligi istakao je beka Crvene zvezde Čarlsa Dženkinsa.

- On je brz, jak, atletski građen igrač. Kao igrač američkog fudbala. Protiv njega je najteže igrati - istakao je Larkin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading