Trinkijeri pred Tofaš: Naš cilj je samo pobeda, ali prihvatamo i određeni poraz u Turskoj!

Autor:

Sport

11.11.2019

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u sredu od 18 časova gostuju Tofašu u okviru sedmog kola Evrokupa. Utakmica grupe B igra se u turskom gradu Bursa, u hali kapaciteta 7500 gledalaca.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Želimo dobru utakmicu i pobedu, to me zanima. Iskreno, zanima me i poraz manjom razlikom nego što je smo mi njih pobedili na našem terenu - rekao je Trinkijeri novinarima u Beogradu i dodao:

- Opet teško gostovanje, opet teška utakmica. Imamo nekoliko igrača koji još nisu sposobni, ali imaćemo dva dobra treninga i nadam se da će to puno da pomogne. Moraćemo da igramo glavom -kazao je trener Partizana.

Pohvalno je govorio o turskom timu.


- Napadački tim, koji 100 komada može lako da postigne. To smo osetili kod nas u prvom poluvremenu. Uspeli smo da ih uhvatimo. Moraćemo odbrambeno da budemo izuzetno koncentrisani, kao i na detalje, iskusne igrače - zaključio je Andrea Trinkijeri.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading