Luda partija crveno-belih: Zvezda stotkom odučila Igokeu od košarke!

Autor:

Sport

11.11.2019

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su deklasirali Igokeu u poslednjem meču 6. kola ABA lige rezultatom 103:61.

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda - Igokea

Igrala se vrlo brza košarka u "Pioniru" na startu meča. Zvezda se bolje snašla, kako u napadu, tako i u odbrani od prvih momenata utakmice i nijednog trenutka nije dopustila košarkašima Igokee šansu.

Malobrojna publika u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" videla je fantastičnu prvu četvrtinu Crvene zvezde u kojoj je tim Andrije Gavrilovića postigao 29 poena, gosti su nekako u finišu prvog dela odigrali nekoliko dobrih napada i uspeli da ubace 18.

Crveno-beli su nastavili u istom ritmu i u dugoj četvrtini, sredinom ovog perioda je već bilo plus 20 za aktuelnog šampiona Srbije. Preko 50 poena je Zvezda ubacila za prvo poluvreme, dok je limitirala Igokeu na svega 10 u drugoj deonici 53:28.

Braun i Beron su već na poluvremenu imali po 13 postignutih poena, dok je bilo neverovatno koliki broj zicera i otvorenih šuteva su gosti bili u stanju da promaše. Šutirali su tek 25% iz igre sa svega 6 pogođenih šuteva za dve četvrtine.

RepublikaFoto: Starsport

Leteli su crveno-beli po terenu i u nastavku. Prednost domaćeg tima je rasla iz napada u napad. Procenti šuta iz igre su bili na vrlo visokom nivou. Prednost je u trećem periodu porasla preko 30 razlike. 76:45.

Raspoloženi su redom bili košarkaši Zvezde, pa je publika imala priliku da vidi atraktivnu košarku u "Pioniru". Jedan od poteza koji je podigao navijače noge je ovo brutalno zakucavanje Simanića.

 

 

Najefikasniji na meču je bio Bili Beron sa 16 poena, dok su Gist i Braun imali po 13. Kinan Evans na drugoj strani najefikasniji sa 16 poena, dok je Grin imao 15, a Von 14.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading