Sudar dve košarkaške nacije pripao Srbiji! Litvanija ponudila manje od Beograda, do Tokija u "Štark areni!?"

Autor:

Sport

12.11.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Litvanije otkrio je da je Srbija bliža organizaciji kvalifikacionog tunira za Olimpijske igre jer nude 500.000 evra više od njegove države.

RepublikaFoto: Starsport
Preko pakla beogradske "Štark arene" do Tokija!

Litvanija je takođe zainteresovana za organizaciju, ali prema njegovim rečima naša zemlja je spremna da izdvoji 3.500.000 evra, 500 hiljada više od njih.

Mnogo kvalitetnih reprezentacija nije uspelo da obezbedi plasman na Olimpijske igre putem Svetskog prvenstva, pa je zato i konkurencija velika.

Održaće se četiri kvalifikaciona turnira, učestvovaće čak 24 ekipe, a samo će pobednici tih turnira obezbediti plasman na Igre.

Srbija je pre tri godine organizovala kvalifikacije i uspela je da se plasira na Olimpijske igre na kojima je osvojila srebrnu medalju.

MESTO U TOKIJU VEĆ SU OBEZBEDILI:

Argentina, Australija, Francuska, Iran, Japan, Nigerija, Španija i Sjedinjene Američke Države

RepublikaFoto: twitter.com/Sportando
Španija je u finalu Mundobasketa u Kini savladala Argentinu

Podsećamo vas na sve učesnike kvalifikacija: Srbija, Litvanija, Italija, Hrvatska, Slovenija, Turska, Nemačka, Rusija, Poljska, Češka, Brazil, Venecuela, Portoriko, Dominikanska republika, Kanada, Meksiko, Urugvaj, Tunis, Angola, Senegal, Novi Zeland, Kina i Južna Koreja

RepublikaFoto: Starsport
"Orlovi" moraju preko kvalifikacija do prestonice Japana!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading