"Više žele da se slikaju sa Željkom nego sa nama"

Autor:

Sport

12.11.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Fenerbahčea Derik Vilijams govorio je u intervjuu za sajt Evrolige o svom iskustvu u istanbulsoj ekipi, ali i o saradnju sa trenerom Željkom Obradovićem, za koju kaže da je posebna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Željko Obradović

Vilijams se Feneru priključio proteklog leta, a trenutno je jedan od najbitnijih igrača u ekipi, naročito posle lošijeg starta na evropskoj sceni.

- Mislim da nisam mogao da napravim bolji izbor u karijeri. Ovo je divan grad, odličan tim, dobra atmosfera, svi u klubu su dobri ljudi, sa divnim osobinama. Čim kročite u prostorije kluba, odmah pomislite na osvajanje trofeja. Svakog dana treniraš, radiš naporno kako bi osvojio Evroligu, ne da bi samo učestvovao u njoj - rekao je Vilijams i dodao:

- Postoji razlika između učestvovanja i osvajanja Evrolige. To je razlog zbog kog sam želeo da dođem u Fener. Ako pogledate rostere ekipa u Evroligi, ne može baš svako da se pohvali talentom koji mi imamo.

Američki košarkaš je govorio i o saradnji sa najtrofejnijim evropskim trenerom Željkom Obradovićem.

- On je stvarno vredan svakog poštovanja. Bez obzira na to gde se nalazite, svi će želeti da se fotografišu sa njim, više nego sa bilo kim drugim iz naše ekipe. Na primer, svi znamo da je osvojio EL sa Panatinaikosom, ali oni se i sada ponašaju kao da je on njihov trener, toliko ga cene i on to zaslužuje - zaključio je Vilijams.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading