ZVANIČNO: "Orlovi" iz pakla "Štark arene" lete na OI 2020!

Autor:

Sport

15.11.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najlepše moguće vesti iz Ženeve! Država Srbija je pomogla novčanim sredstvima, veliki posao obavili su Dejan Tomašević i Predrag Danilović, pa će tako evropski i olimpijski vicešampioni vizu za Tokijo juriti kao domaćini u "Štark areni!"

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaška reprezentacija Srbije

Muški kvalifikacioni turnir igraće se u junu naredne godine, a u ponedeljak se čeka potvrda da je naša zemlja organizator i ženskog turnira, koji je na programu u februaru 2020. godine.

Sastavi grupa biće poznati 27. novembra, a iz svake od četiri u muškoj konkurenciji, do Tokija će stići samo pobednici. U kvalifikacijama će igrati jedanaest evropskih, sedam američkih, tri afričke i tri azijske selekcije.

MESTO U TOKIJU VEĆ SU OBEZBEDILI:

Argentina, Australija, Francuska, Iran, Japan, Nigerija, Španija i Sjedinjene Američke Države

RepublikaFoto: twitter.com/Sportando
Španija je u finalu Mundobasketa u Kini savladala Argentinu

NAJJAČE KOŠARKAŠKE KVALIFIKACIJE U ISTORIJI?

Podsećamo vas na sve učesnike kvalifikacija: Srbija, Litvanija, Italija, Hrvatska, Slovenija, Turska, Nemačka, Rusija, Poljska, Češka, Brazil, Venecuela, Portoriko, Dominikanska republika, Kanada, Meksiko, Urugvaj, Tunis, Angola, Senegal, Novi Zeland, Kina i Južna Koreja

RepublikaFoto: Starsport
Bogdan Bogdanović i drugovi preko kvalifikacija moraju do Tokija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading