Gavrilović pred Partizan: U boljoj su poziciji od nas, očekujem reakciju!

Autor:

Sport

16.11.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović, pred "večiti" derbi u ABA ligi, naglasio je da Partizan imao više vremena za odmor i pripremu. On, ipak, od svoje ekipe očekuje da bude spremna za veliki duel.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Gavrilović

- Derbi je uvek neizvesna utakmica. Tako je bilo, tako je i sada. Imamo isti broj pobeda i poraza, specifično je po tome što ćemo je odigrati u Areni. Imali smo tešku evroligašku utakmicu koja je rešena u produžetku i imamo samo jedan dan da se osvežimo i pripremimo. Ipak, to za nas nije novitet- rekao je Gavrilović za klupski sajt.

On je podsetio da je Zvezda već bila u gustom rasporedu, ali da je prednost Partizana što je meč u Evropi igrao dva dana ranije, za razliku od njegove ekipe koja je juče poražena od Asvela nakon dodatnih pet minuta.

- Imali su dva dana više za odmor i pripremu ove utakmice. Međutim, sve to mora biti zaboravljeno sa naše strane kada istrčimo na teren. Očekujem da budemo spremni- rekao je Gavrilović.

Crveno-beli i za ovaj meč neće moći da računaju na Stratosa Perperoglua i Derika Brauna zbog povreda.

Njihov saigrač Dejan Davidovac ističe da je derbi novi izazov za Crvenu zvezdu i da mora da se zaboravi poraz od Asvela.

- Pred Partizan ćemo imati malo vremena da se osvežimo i oporavimo nakon velike potrošnje protiv Asvela. Partizan svakako jeste u prednosti jer je imao dva dana više za odmor, ali ovo su utakmice u kojima nikada ne možete da kažete ko će izaći kao pobednik, na kraju presudjuju veća želja, energija, jedna lopta i neki detalji- zaključio je Davidovac.

Utakmica 7. kola ABA lige Partizan - Crvena zvezda igra se sutra od 20 sati u "Štark areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading