Denver ubedljiv protiv Memfisa: Kad ne ide Jokiću ide Mareju, Srbi nisu blistali!

Autor:

Sport

18.11.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su ubedljivu pobedu nad Memfis Grizlisima 131:114, uz neubedljive partije srpskih asova Nikole Jokića i sa druge strane Marka Gudurića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Srpski košarkaš Nikola Jokić je u devetom trijumfu "grumenja" bio ispod svog proseka sa tek 9 poena (4/7 iz igre), 8 asistencija i 5 skokova za 26 minuta na parketu.

S druge strane, Marko Gudurić se ispromašivao u dresu Grizlisa pogodivši samo jedan od devet šuteva iz igre (0/4 trojke), pa je meč završio sa samo 2 poena uz 3 skoka i 2 asistencije.

Nezaustavljiv je bio Džamal Marej koji je postigao 39 poena (14/24, 7/12 trojke) uz 8 asistencija, 4 skoka i 3 ukradene lopte.

Najbolje ga je pratio Pol Milsap sa 23 poena uz 5 ukradenih lopti, dok je sjajno odigrao i Huanćo Ernangomes sa 15 poena šutiravši trojke 4/5.

Memfis je predvodio Džaren Džekson sa 22 poena, 19 je dodao Brendon Klark, dabl-dabl je ostvario Jonas Valančunas sa 16 poena i 10 skokova, dok je 13 ubacio ruki Džej Morant uz 6 asistencija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading