Gist precrtan, Zvezda traži izlaz iz kanala!

Autor:

Sport

19.11.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezala je Crvena zvezda dva poraza u beogradskoj Areni u neizvesnim završnicama, najpre evroligaški u petak protiv Asvela (74:72), a zatim i regionalni od Partizana u večitom derbiju u nedelju (75:72), pa je alarm na Malom Kalemegdanu toliko glasan da preti da sruši zidine čuvene tvrđave. Šampion ABA lige i Srbije tako je stigao do čak 10. poraza u 16 ovosezonskih mečeva u svim takmičenjima, te je vreme za radikalne rezove. Prvi koji će platiti ceh za sezonu ispod svih očekivanja "Delija" je Džejms Gist (33), koji se posle poraza u večitom derbiju žestoko posvađao sa trenerom Andrijom Gavrilovićem, a ovaj ga kaznio nevođenjem u Berlin na večerašnji megdan 9. kola Evrolige protiv Albe (20.00, Sport klub 1).

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Gavrilović

Centar koji je nekada harao Evropom u dresu Panatinaikosa nije ni senka tog igrača, pa ove sezone u elitnom takmičenju beleži svega 9,9 poena u proseku uz očajne procente šuta iz igre i sa linije za slobodna bacanja. Ipak, bez njega i povređenog Startosa Perperoglua (35) trener Zvezde Andrija Gavrilović najavljuje trijumf u prestonici Nemačke.

- Alba je u odličnom raspoloženju jer su dobili Panatinaikos usred Atine. Znamo kako igraju, ali vreme je za pobedu - optimista je strateg crveno-belih koji će u Berlinu moći da računa i na oporavljenog Derika Brauna.

EVROLIGA:

9. kolo

Utorak

Žalgiris - Panatinaikos 18.30

Alba - Crvena zvezda 20.00

Bajern - Olimpijakos 20.30

Asvel - Efes 20.45

Milano - Makabi 20.45

Real - Himki 21.00

Valensija - Zenit 21.00

Sreda

Barselona - Fenerbahče 21.00

Baskonija - CSKA 21.00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading