Bogdanović se povredio u svojoj najboljoj NBA večeri u karijeri?

Autor:

Sport

20.11.2019

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Bogdan Bogdanović imao je najbolji meč karijere sinoć, kada je protiv Finiks Sansa uspeo da postigne 31 poen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Vidiš Badi, bolji smo bez tebe"

On je na tom meču osetio bol u levoj nozi, a nažalost izgleda da se radi o povredi, a ne samo o grču.

– Osetio sam bol u levoj nozi. Mislim da je bio samo grč, ali kasnije tokom meča je bol bio sve jači – kazao je Bogdanović.

On je istakao da se sjajno osećao tokom celog meča i pored bola koji se pojavio.

– Osećao sam se odlično tokom meča, kao i cela grupa, osim u momentima kada smo ispustili veliko vođstvo. Moramo održavati veliko vođstvo do samog kraja u narednim mečevima.

Nije zadovoljan samo ovom partijom, već želi da svako veče ima slične brojke.

– Ovako se osećam svake večeri i takve stvari dođu i prođu. Treba da nastavim da radim i ovakve noći će se ponavljati ukoliko radim na isti način – istakao je Bogdanović.

Kingsi su zamalo prokockali čak 26 poena razlike.

– Ovo je još jedno iskustvo za nas. Promenili su čitavu postavu, a mi smo ih na neki način pustili da rade šta god žele, misleći da imamo utakmicu. Ovo je NBA i moramo da budemo spremni da odigramo na visokom nivou do kraja – poručio je Bogdanović.

Kingse sada očekuje četiri uzastopna meča na gostovanju, a prvo od njih počinje u subotu kada se budu sastali sa Bruklin Netsima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading