Bogdanović: Čekao sam svoju šansu, došlo je...

Autor:

Sport

25.11.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Bogdan Bogdanović igra sjajnu sezonu u NBA, izrastao je u pravog lidera Sakramento Kingsa u poslednjih nekoliko utakmica, napokon je dočekao svoju šansu posle povrede povrede startnog plejmejkera Dierona Foksa i iskoristio je na najbolji mogući način.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

- Ja sam se uvek vodio time da uradim svoj deo posla i da budem spreman na sve, a ko zna šta će biti...- rekao je Bogdanović za "B92".

Američki analitičari ističu da je srpski košarkaš dokazao da može da uradi ono što nijedan drugi igrač na može, odnosno da doprinosi ekipi u mnogim segmentima, najviše u organizaciji igre.

- To me nikada nije interesovalo, šta pričaju jedni i drugi. Ja sam gledao sebe i da budem zadovoljan sa svojom igrom, da gledam da napredujem što više mogu. To mi je jedino bilo u glavi- dodao je Bogdanović.

U izjavama posle lošeg starta Kingsa i početnih pet poraza Bogdanović je delovao ljutito, ali je naveo da ga to nije omelo da nastavi sa svojom rutinom.

- Ništa, ubacivao sam i dalje na treningu koliko sam mogao, čekao sam svoju šansu i to je to. Došlo je- rekao je Bogdanović za "B92".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading