Kvalifikacije za OI: Tesno u Splitu, Litvanci strahuju od Dončića, a Janis se sudara sa NBA zvezdama!

Autor:

Sport

27.11.2019

14:09 >> 14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznali smo kvalifkacione grupe za Olimpijske igre u Tokiju, a Srbija je u svojoj grupi dobila Dominikanu i Novi Zeland, uz mogući susret sa Italijom u finalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kakav će tim izvesti Slovenci?

U Kaunasu će sve oči biti uprte u Luku Dončića i Gorana Dragića, Litvanci očekuju da će lako izaći na kraj sa Venecuelom i Južnom Korejom, dok se u grupi B nalaze Slovenija, Angola i Poljska.

Iako su Poljaci odigrali sjajno SP, ukoliko Slovenci ne dođu u punom sastavu vrlo teško će iko moći da zaustavi Litvance pred njihovom publikom.

Foto: twitter.com/FIBA

Split deluje kao poprište najvećih bitaka. U grupi A se sastaju Nemačka, Rusija i Meksiko i u toj grupi je sve moguće, nema favorite.

U grupi B igra domaćin Hrvatska, sa Tunisom se ne očekuju problem, ali zato iskusna ekipa Brazila na čelu sa Acom Petrovićem na čelu može da bude problem. Deluje da je u Splitu sve moguće.

A u Kanadi ćemo imati sudar NBA giganata, ako se naravno svi pojave. Grci sa Janisom Adetokumbom bi bili jak rival domaćinu Kanadi, ukoliko bi se desetak kanadskih NBA igrača odazvalo pozovu selektora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading