NBA timovi zaratili oko Srbina!

Autor:

Sport

28.11.2019

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi krilni centar Olimpijakosa Aleksej Pokuševski verovatno neće još dugo ostati u Evropi, jer je interesovanje NBA klubova za njega sve intenzivnije.

RepublikaFoto: twitter.com/Olympiacos B.C.
Košarkaš Olimpijakosa na ceni

On je jedan od najvećih talenata ne samo u Srbiji već i u Evropi, a krasi ga sve ono što se sada ceni kod visokih igrača u NBA – dobar pregled igre, sposobnost da spusti loptu u dribling i učestvuje u igri kao kreator.

LA Lejkersi su prva ekipa koja je poslala svoje skaute da gledaju Pokuševskog, a sada je i Juta Džez zainteresovana za srpskog igrača.

S obzirom da su ovo dve ekipe koje jako dobro stoje ove sezone, verovatno je da će Pokuševski na narednom NBA draftu biti kasni pik prve runde.

Ovaj 17-godišnjak iako je krilni centar praktično može da igra na svih pet pozicija, a ove sezone igra za Olimpijakos u drugoj grčkoj ligi gde prosečno beleži 11 poena, 7.5 skokova i 2.8 asistencija.

Treba pomenuti i da je Janis Adetokumbo draftovan takođe iz druge grčke lige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading