Trinkijeri: Nisam ovo očekivao...

Autor:

Sport

06.12.2019

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle velikog preokreta Partizan je savladao Mega Bemaksa u "Hali sportova" na Novom Beogradu. Videli smo atraktivan meč sa čak 28 trojki - 15 Partizana i 13 Mege, što je iznenadilo stratega crno-belih Andreu Trinkijerija.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Mega je igrala odlično tokom tri četvrtine, ali čim je Partizan "dodao gas" preko najiskusnijih igrača i došao do prve osetnije razlike, domaći košarkaši kao da su se uplašili. Taj strah su crno-beli iskoristili i došli su do više nego ubedljive pobede (98:77).

- Da budem iskren, očekivao sam kompletno drugačiju utakmicu - mnogo manje poena, malo tvđi, drugačiji meč...- rekao je Andrea Trinkijeri.

- Jako loše smo otvorili utakmicu u odbrani, nismo bili dovoljno koncentrisani da dodajemo dva puta loptu za redom između naših igrača i to je dovelo do kompletno drugačije utakmice. Nismo bili dobri u prvih 20 minuta. U drugih 20 minuta smo bolje igrali odbranu, bolje pokrili koš. Na kraju mislim da smo zaslužili da dobijemo utakmicu- zaključio je Trinkijeri.


Partizan je popravio skor u ABA ligi na 7-3, dok Mega sada ima 2-8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading