"Ne možete da zaustavite Bobija!"

Autor:

Sport

08.12.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Boban Marjanović bio je jedna od centralnih figura u pobedi Dalasa nad Nju Orleansom 130:84. Srpski gorostas je ponovo na sjajan način iskoristio minutažu što su pohvalili njegovi saigrači i trener.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Maveriksi su imali još jedno blistavo veče, a sa njima i Marjanović koji je postigao davl-dabl od 15 poena i 16 skokova, što mu je bio najbolji učinak u ovoj sezoni.

Po završetku meča izrečeno je niz pohvala na račun srpskog košarkaša, a za Marjanovića je važno da je jedan od onih koji su ga pohvalili bio i trener Rik Karlajl.

- Marjanović je odradio sjajan posao- rekao je Karlajl.

Potom je rekao i šta mu je bila ideja sa Marjanovićem na parketu.

- Kada su oni slali na parket Džalila Okafora, mi smo se trudili da koristimo u igri Bobana. Njemu je teško da igra protiv Hejsa zbog brzine i šuta- rekao je Karlalj, ali Marjanović nije imao previše problema.

Njegovom igrom bio je oduševljen i klupski kolega iz Dalasa, Kristaps Porzingis.

- Ne možete da zaustavite Bobija. Igrao je sjajno u reketu. Tako je velik, tako je snažan. Jednom kada dobije loptu pod košem, ne možete mnogo toga da uradite protiv njega- rekao je letonski košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading